Již počátkem června se portfolio vydavatelství RF Hobby rozšíří o nový titul OBRAZOVÁ HISTORY REVUE.

Stejně jako jeho mateřský titul History revue nabídne i OBRAZOVÁ HISTORY REVUE čtenářům téma českých i světových dějin. Specifikum novinky na trhu je však ve zcela unikátním a neotřelém pohledu na dějiny a především v důrazu na obrazový doprovod.

Cílem OBRAZOVÉ HISTORY REVUE je čtenáře doslova vtáhnout do historických reálií prostřednictvím originálních formátů a rubrik, přitažlivých fotografií, obrázků či infografik. Výjimečný je také velký formát magazínu.

„Důvodů, proč se vydavatelství rozhodlo vydat nový magazín s historickou tématikou, je bezesporu více. Jednak jsme zaznamenali neklesající poptávku po takovémto typu časopisu, ale také se domnívám, že se jedná o segment se značným potenciálem, který na trhu dosud chyběl“, dodává Jan Zeman, mediální ředitel vydavatelství RF Hobby.

V prvním čísle se na obálce objeví Winston Churchill avizující velký článek o Churchillovu boji s Hitlerem. Obsahově však bude mnohem pestřejší, čtenář navštíví dvůr Rudolfa II. i rodinu Marie Terezie, nahlédne do arény římských gladiátorů nebo dílny egyptských balzamovačů. Podívá se na 400 let pod vládou Habsburků, české korunovační klenoty, Napoleonův pád, Tomáše Baťu, ničivý požár Národního divadla nebo na šíření moru v Evropě.

Rozsah OBRAZOVÉ HISTORY REVUE je 100 stran

Prodej bude zahájen 17. 6. 2015.

Šéfredaktorem magazínu je Milan Uram, stávající šéfredaktor i časopisu History revue.