Vše to začalo, když jsem začala pracovat s paní Michalou v jedné fabrice. Ta mě seznámila s Romanem, 34 letým, velice pohledným chlapem. Už od začátku nadával na svojí matku, u které samozřejmě bydlel a možná i bydlí. První rande probíhalo normálně, kávička, posezení, akorát otázky typu jak si to dělám a jestli mám ráda anál mě zaskočily. Tak jsem mu řekla, že hledám vážný vztah, ne na jednu noc. Nic na to neřekl.  Hned druhý rande jsme se spolu intimně sblížili. Od druhého randete jsme se každý den milovali a to několikrát denně. Něco mi stále přišlo, že je špatně. Takový pocit, bohužel nebrala jsem na to ohled. Nenechal mě u sebe ani jednou přespat, divné a nechtěl se seznámit s mými kamarády.  Neustále mi tvrdil, že jsem jiná než ostatní, jinak uvažuji a nejdu po penězích. Tvrdil, že si mě nechá. Po nějakém tom čase mi prohlásil, že mě má moc rád, ale má mě jen do postele. Chtěla jsem ho poslat k šípku, jenže chtěla jsem ho přesvědčit, že nehodlám být jen do postele. Tak jsem se šla poradit s Michalou, ta mi odvětila chladným hlasem, že se musím více snažit. Víc se líčit, nakoupit si oblečení a boty, více se vonět, česat a chovat tak, aby mi neutekl, že má ještě za mnou řadu jiných se kterýma údajně spí. Prý mě lituje a že vypadám jako šedá myš. Do toho všeho Romanovi začala psát moje švagrová (Ta přebrala chlapa Michale a nějakou dobu to zkoušela i na Romana, ten mi řekl, že jí nikdy nechtěl a neměl) že jsem magor a píšu si prý deníček,  celá moje rodina je banda kokotu. A že kdyby neměla s mým bráchou dítě tak odejde.  Vše mi to ukázal na mobilu, co mu psala. Tak jsem jí kontaktovala, a řekla že je magor sama. Ona mi napsala, že si ho nezasloužím. Poslala jsem jí do záchoda. Řekla jsem, a se do mě i mé rodiny nenaváží jinak to všechno povím bráchovi, jak o nás mluví. Víc Nemluvila.

Michala mi pořád dokola  vtloukala do hlavy, že mě Roman nemiluje. Miluje prý svou bejvalou a mě má jen na potřebu. Věděla jsem, že mi lže tak jsem jí neposlouchala. Později jsem se zeptala Romana na jeho vztahy a jak to vypadá mezi mnou a jím, vždy odsekl. Nakonec mi řekl, že se mnou nehodlá bydlet ve sklepě a ani za tejden mi nenavlíkne prstýnek. Byl celej rozzuřený, řekla jsem mu, že nejsem jeho matka, která za něj všechno potáhne. Nemluvila jsem s ním tejden, a když tak jen ve formě hádek. Čekala jsem, že se třeba omluví, ani ho nehlo. Michala furt do mě hučela i v práci, že je Roman nejlepší a proto mu musím všechno odkývat, podřídit se mu. Vyhrožovala mi, že když to neudělám tak přijdu o jedinýho chlapa, co si mě vůbec  kdy vzal do postele. Sundala jsem růžové brýle a všimla si, že mu začalo všechno vadit. Například že si vše dokážu zařídit sama, obhospodařovat domeček, starat se o rodinu a podobně. Zakázal mi pak mluvit o rodině, o práci i to jak jsem prožila den. Jednou  jsem ho prosila, aby mi pomohl vyházet sníh ze střechy, chladně odmítl. Všimla jsem si, že nemohl zkousnout mou nežárlivost a tak se rozhodl společně s Michalou, že jí ve mě vyvolají. Naše intimita se již odehrávala jednou za tejden. Podvedl mě a myslel si, že na to nepřijdu. I přesto všechno jsem se sním v klidu rozešla při čajíčku, ale nejspíš to nepochopil. Jednou v Lednu škemral, abych přijela. Že chce se mnou mluvit. Tak jsem přijela, vzal si mě násilím. Udělalo se mi zle, nemohla jsem chodit a ještě ke všemu jsem dostala žlučníkový záchvat. Ležela jsem tam jak mrtvola. On vedle mě ležel, přikryl mě a koukal na televizi. Po chvilce jsem se zvedla a s bolestmi jsem odjela domu. Druhý den se chtěl vidět. Neodpovídala jsem. Nakonec jsme se viděli a řekl mi, že má problémy a proto si chce užívat, aby na ně na chvíli zapomněl. Proto si vede každý večer  jinou ženu.  Začali jsem se opět hádat. Najednou mi poslal fotku jedné  umělé blondýnky i to co si píšou. Bylo mi jasné, že s těma zprávama lže. Jenže se mi udělalo špatně a spustila se mi krev, do toho záchvat a zvracela jsem. Nevěděla jsem, co se semnou děje. Další den jsem šla na gynekologii a pan doktor mi oznámil, že jsem potratila. Byla jsem v 6 týdnu těhotenství. Rozbrečela jsem se. Vyhledala jsem Romana a oznámila, že jsem s ním byla těhotná. Obvinil mě, že jsem si to udělala jinde. Když se to dozvěděla Michala, tak mi řekla, že bych mu akorát zkurvila život. Opět jsem jí poslala k šípku. Byla jsem na pokraji psychické smrti, zdravotní komplikace a vztahy se mi začali rozpadat.  Volal mi že si chce užít, tak jsem se v tu chvíli tak naštvala a řekla:

Jsi starý a ulhaný, trapný chlap, co bydlí jen u své maminky, který každý večer přivádí do domu jinou ženskou. Svoje problémy řešíš tak, že  bud utečeš, nebo se schováš pod maminčinu sukni nebo se jdeš kurvit. Tleskám ti chlapče. Nejsi dospělý,  když se takto chováš. Měl by ses nad sebou zamyslet.

Napsal ať se mu neozývám a smažu si číslo. Tak jsem mu řekla též.  Posléze to udělal tak, aby to vypadalo, jakoby se on rozešel semnou a ještě aby toho nebylo málo, Michala ho v tom podporovala.

Nějaký ten týden byl klid, já se hroutila a neustále brečela. Jediný co mě uklidňovalo bylo řízení auta. Tak jsem jezdila po městě a okolí. Za nějakou dobu jsem zjistila, že mě Roman sleduje. Řekla jsem si, že ještě jednou ho uvidím, tak mu půjdu nafackovat. Za několik dni jsem ho už neviděla. Michala mi říkala, že když bude Roman ve sračkách, tak mi to samozřejmě řekne, abych měla radost. Tak jsem jí řekla ať jde do velezadele a už a mě nechá být. Ona ni akorát odvětila: on tě neřeší. Ty jsi zklamaná, že to nedopadlo a on taky je zklamaný.  A já jí povídám: ty mi lžeš, páč kdyby to neřešil tak není zklamaný, jsi ale hloupá Míšo. Po nějakém čase jsem jí začala ignorovat. Pět měsíců jsem se dostávala z toho všeho, hlavně z toho, že jsem byla těhotná. Hodně mi pomohl můj současný přítel. Podporoval mě, mluvil se mnou hodně o tom. Zkrátka si mě váží jako ženu a né jako hadr na podlahu. Ted jsem šťastná, protože kdyby nebylo těch dvou lidí, nikdy bych nenarazila na tak báječného člověka jako je můj přítel …  S láskou Franke

Šáchová