23. 2. 2018

V pražském hotelu Kampa Stará zbrojnice proběhlo 20. 2. 2018 předání cen „Andělská kaňka barvy duhy“ společně s charitativní aukcí děl známých osobností.

Tuto prestižní cenu obdržely také týdeníky MOJE ŠŤASTNÁ HVĚZDA a MŮJ ČAS NA KAFÍČKO z vydavatelství RF Hobby. Ocenění získaly na základě ankety, kterou realizovala nezisková organizace Golden Blot, a to v souvislosti s volnočasovými aktivitami seniorů. MOJE ŠŤASTNÁ HVĚZDA a MŮJ ČAS NA KAFÍČKO získaly nejvíce hlasů mezi čtenáři ve věkové kategorii 55+. Pro oceněné časopisy to znamená, že jsou nominovány na hlavní cenu Golden blot – „Zlatá kaňka 2018, která bude vyhlášena v závěru letošního roku.

Mezinárodní charitativní projekt Golden Blot – Malujeme pro lepší svět umožňuje českým i světovým V.I.P osobnostem namalovat obrazy unikátní technikou pro nevidomé. Dílo je pak signováno a posléze pro charitativní účely neziskového projektu vydraženo. Výtěžek aukcí je určen především znevýhodněným rodinám a seniorům.

Projekt, jehož patronkou je Kateřina Brožová, probíhá pod záštitou Ministerstva zahraničních věcí a Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.

Nominační cena GOLDEN BLOT 2018