21. 11. 2019

Letošní Epochální únikovka došla do svého skutečného finále! EPOCHA si pro své věrné čtenáře připravila báječné výhry celkem za 260 000 Kč!! Každá z nich si už našla cestu ke šťastlivcům, kteří si od této chvíle mohou hrdě říkat výherci. Těm třem hlavním jsme již tradičně předali ceny osobně, přímo ve vydavatelství. Pokusili jsme se vytvořit opravdu sváteční atmosféru a vzácné návštěvě jsme poté nechali i nahlédnout pod pokličku redakce a zjistit tak, kolik práce a úsilí stojí za vytvořením každého nového čísla nejčtenějšího časopisu RF HOBBY.

Hlavní cenu, z více než 8 000 účastníků soutěže, vyhrála paní Šárka Dospivová z Havířova, která získala zájezd od společnosti Firo-tour v hodnotě 55 000 Kč. Bohužel nemohla na předání přijet z více než dobrého důvodu a tím byla péče o miminko. Tak doufáme, že si výhru v létě užije i s celou rodinou.

Dárkový poukaz na luxusní pobyt na zámku Zbiroh v hodnotě 50 000 Kč obdržela Erika Stančíková ze Vsetína. Cenu za ní převzal její manžel pan Hynek Stančík. Velmi vtipný pán se širokým záběrem koníčků, jak se můžete přesvědčit na videu, které s jeho souhlasem sdílíme. http://bit.ly/2QYEBta

A třetí cenu, v podobě královské dovolené v apartmánu Loděnice Lipno v hodnotě 25 000 Kč, vyhrála paní Kamila Vajdová z Pardubic. A paní Kamile speciální díky za úsilí, které musela vynaložit na absolvování cesty, přestože již brzy přivede na svět dalšího budoucího čtenáře Epochy. Držíme palce, ať všechno dobře dopadne!

Jsme moc rádi, že jsme tímto způsobem mohli blíže poznat své čtenáře, tím spíše, že byli všichni, kteří k nám na Bohdalec dorazili, velmi sympatičtí.

A už teď se těšíme na Velké letní klání s Epochou v příštím roce

Všem výhercům ještě jednou z celého srdce gratulujeme!

Šárka Dospivová s peněžním poukazem od společnosti Firo-tour.

Pan Hynek Stančík přijel převzít poukaz na luxusní pobyt na zámku Zbiroh za svou manželku. Poukaz osobně předal mediální ředitel RF HOBBY s.r.o. pan Jan Zenam.

Paní Kamila Vajdová převzala od šéfredaktorky Epochy paní Lenky Vlčkové voucher na rodinnou dovolenou v apartmánu Loděnice na Lipně.

Po předání cen následoval přípitek