Kvalita, čerstvost a důvěra v obchodníka – to jsou tři základní atributy, podle kterých se řídí známý „kluk v akci.
Zeptali jsme se ho tedy, kde vlastně nakupuje profesionální šéfkuchař…
Jaká je vaše základní rada – kam jít kupovat potraviny?
Všeobecně bych doporučil kupovat potraviny tam, kde obchodníkovi věříte. Kde je důvěra zákazníka v obchodníka nebo producenta. Proto také vlastně vznikl nápad na otevření vlastní tržnice – Pankrácký Rynek jsme si prostě vymysleli. Geneze byla jednoduchá – chtěli jsme jak pro sebe, tak pro ty co mají rádi dobré jídlo, mít zajímavý sortiment surovin, který není tak konvenční, jako to, co se nabízí na trhu. Abychom si mohli pod jednou střechou nakoupit kvalitní produkty a suroviny.
Celý rozhovor s Filipem Sajlerem si přečtete na stránkách časopisu Báječné recepty č. 3/2014