Valentýnské marshmallows
Přísady na cca 40 kousků:
Na želatinovou hmotu:
300ml vody
450g cukru
2 balíčky Želatiny jemně mleté Dr.Oetker
100ml vody
1 lžička vanilkového aroma
1 balíček Cukrárenského želé červeného Dr.Oetker

Na obalení:
3 rovné lžíce moučkového cukru
2 rovné lžíce kukuřičného škrobu

Příprava:
Na přípravu želatinové hmoty uvaříme z 300ml vody a cukru,  sirup (povaříme asi 15 minut). Želatinu smícháme ve vyšší nádobě  se 100ml vroucí vody z konvice a mícháme, dokud se nerozpustí. Sirup nalijeme do rozpuštěné želatiny, přidáme aroma a šleháme na nejvyšším stupni asi 10 minut do pěny. Cukrovou směs rozdělíme na dvě poloviny a do jedné zašleháme cukrárenské želé. Obě směsi rozetřeme na plech vyložený papírem na pečení. Uhladíme a vložíme do chladničky asi na 4 hodiny.
Formičkami vykrajujeme různé tvary, které obalujeme v moučkovém cukru se škrobem.