Přeskočit na obsah

Recepty

Recepty

Nepropásněte meruňky

Když se objeví na pultech, je to vždycky radost. Nejenže krásně voní, ale i jejich barva láká k nákupu. A což teprve, když dostaneme ty opravdu sladké, které se jen rozplynou na...

Rebarbora není jen na koláč

A právě přichází její sezona. Ale je poměrně krátká, takže ji nepropásněte, byla by to škoda. Dá se totiž konzumovat asi jen dva měsíce, tedy od poloviny dubna do konce června....

Dorty, které možná neznáte

Rádi pečete a stále hledáte inspiraci? Připravili jsme pro vás zajímavé recepty na dorty, na kterých si pochutnávají ve Francii, ve Švédsku, v USA a v Norsku. Opera Na těsto: 1 hrnek...

Wasabi: Tak trochu jiný křen

V obchodech je nejčastěji dostanete v podobě pasty nebo prášku, ale možná netušíte, že pravého wasabi tyto výrobky obsahují minimum. Většinou je to křen s kořením a zeleným...

5 diet, které prospějí zdraví i figuře

Předjaří je tradiční dobou očistných kúr. My vám místo nich nabízíme na výběr pět různých diet, které prospějí jak zdraví, jak i linii. Dieta znamená stres a už tím se tělo...

Pomazánky za pár kaček

Máme je rádi už proto, že vyřeší večeři i pohoštění, a většinou nám i ušetří peníze. Navíc můžeme zpracovat spoustu surovin, které nám doma přebývají, a fantazii se meze...

Vyberte si jablíčko

A nejen podle barvy a velikosti, i když samozřejmě často nakupujeme očima. Daleko důležitější je chuť. Ta se u jednotlivých odrůd liší a nejen to, jablka jsou více či méně...

Exotická koření, která možná neznáte

Koření, až na pár domácích výjimek, mělo vždy cizokrajný nádech. A nebudete tomu možná věřit, ale i dnes se dají najít druhy, jejich název vám bude jen málo povědomý nebo...

Ořechové dobroty potěší

Když se urodí vlašské ořechy, je to vždycky radost. Můžeme je mlsat jen tak, ale také z nich udělat nějakou tu dobrotu. Bábovka s polevou 200 g hladké mouky, 200 g moučkové cukru,...

Čím si osladíte?

Tradičně cukrem? Jeho moderními náhražkami z kokosových květů nebo banánů? Či snad raději umělá sladidla? Možností je opravdu spousta. Jenže žádná nemá jen výhody a slabiny se...

Mák není jen do buchet

Česká kuchyně je jedna z mála, která mák s oblibou využívá. A dělá dobře, protože je nejen chutný, ale také zdravý. Kromě obvyklých buchet a koláčů se dají z něj připravit i...

Poctivá domácí zmrzlina

Je sladká, studená a příjemně polechtá jazyk. Někdo má rád ovocnou, jiný jogurtovou nebo čokoládovou, další dává přednost sorbetu. A víte, že si ji můžete snadno vyrobit i...

Jsme rádi, že čtete naše časopisy

Patříte totiž mezi 2 300 000 čtenářů, kteří čtou některý z již více než 60 námi vydávaných titulů.
Těší nás, že vás časopisy RF Hobby baví a vážíme si vaší trvalé přízně!

Více o nás

Více o nás