Přeskočit na obsah

Recepty

Recepty

Taková domácí zabijačka

Na zabijačku se sice sem tam dostaneme, ale bývají to spíš v rámci hodů, jarmarků či masopustních zábav. Je to škoda, protože zabijačka není jen o konci pašíka, ale také je to...

Jedlé dárky potěší vždycky

Když jste v létě vyráběli různé dobroty do sklenic, možná jste už vymýšleli, koho obdarujte. Ale i teď můžete ještě nějaký ten jedlý dárek vyrobit. Uvidíte, že udělá...

Říká se jim pâté a terina…

Jemná masová pasta, která se maže na krajíčky čerstvého chleba nebo na opečené bagetky. I tak by se dala popsat paštika. Pokrm, který může být i luxusní delikatesou. V každém...

Máte rádi knedlíky?

Říká se, že jde o českou specialitu a opravdu jich umíme spoustu. Ale knedlíky vaří i naši sousedé. Takže, jestli stále děláte ty své osvědčené, co to takhle zkusit jinak?...

6 nápadů, co s přebytkem úrody

Také se vám urodila spousta zeleniny, kterou určitě hned nespotřebujete? Možností, co s ní udělat, aby vám vydržela do zimy, je několik. Omáčka nejen na těstoviny Pro přípravu...

Umíte pelmeně?

Když se řekne pelmeně, většina z nás si vybaví ruskou kuchyni. Rusové je totiž považují za své národní jídlo. Taštičky z nudlového těsta s masovou náplní ale mají i jiné...

Letní půst: Nebolí a prospěje

Nehledě na tradici, která půst provázala s náboženskými svátky jara a zdravotní očistou těla po zimě, je léto dokonce lepší dobou pro půst, ať už zdravotní nebo redukční....

Slaďoučké makronky

Nadýchané a lahodné makronky se z Francie dostaly do celého světa. Jsou sice na přípravu náročné, s trochou cviku a naším postupem se vám ale určitě povedou!

Denivky na talíři

O jedlých květinách už jste jistě slyšeli, ale možná nevíte, že jednu z nich máte na zahrádce. Je to ta, jejíž květy kvetou jen jeden den, a odtud také pochází její jméno. Je...

Sladké mámení

Sladká jídla mají mnoho příznivců, a to nejen v Česku, ale i u sousedů. Jestli patříte mezi ty, které víc láká sladký oběd než kachnička, zkuste naše recepty.

Je čas rebarbory

A pokud ji máte rádi, měli byste si pospíšit, protože rebarbora se dá konzumovat jen asi 2 měsíce. Většinou od poloviny dubna a její sklizeň končí koncem června. V lidových...

Jsme rádi, že čtete naše časopisy

Patříte totiž mezi 2 300 000 čtenářů, kteří čtou některý z již více než 60 námi vydávaných titulů.
Těší nás, že vás časopisy RF Hobby baví a vážíme si vaší trvalé přízně!

Více o nás

Více o nás