Přeskočit na obsah

Recepty

Recepty

Poctivá domácí zmrzlina

Je sladká, studená a příjemně polechtá jazyk. Někdo má rád ovocnou, jiný jogurtovou nebo čokoládovou, další dává přednost sorbetu. A víte, že si ji můžete snadno vyrobit i...

Rybízové zavařování

Rybíz na zahradě je poklad. Čerstvý červený sice mnozí nemusí pro jeho nakyslou chuť, černý zase mnohým nevoní, ale zavařovaný, to už je jiná. A udělat se z něj dá spousta...

Řecká grilovačka na zahradě

Co patří k dovolenkové pohodě? Slunce, voda a samozřejmě něco dobrého. Toho všeho dosáhnete i na zahradě, samozřejmě když se počasí bude snažit. Pak stačí napustit bazén a...

Sváteční kurnik překvapí

Že jste to slovo ještě neslyšeli? Seznamte se. Kurnik je tradiční východoslovanský koláč s různými náplněmi. Nejčastěji to bývá kuřecí a houby, ale existují i jiné varianty....

Máte rádi lososa?

Asi ano, protože poslední dobou je u nás nejoblíbenější rybou. Aby také ne. Jeho příprava je rychlá, má minimum kostí a dá se z něj připravit spousta dobrot. Ale začněme jednou...

Taková domácí zabijačka

Na zabijačku se sice sem tam dostaneme, ale bývají to spíš v rámci hodů, jarmarků či masopustních zábav. Je to škoda, protože zabijačka není jen o konci pašíka, ale také je to...

Jedlé dárky potěší vždycky

Když jste v létě vyráběli různé dobroty do sklenic, možná jste už vymýšleli, koho obdarujte. Ale i teď můžete ještě nějaký ten jedlý dárek vyrobit. Uvidíte, že udělá...

Říká se jim pâté a terina…

Jemná masová pasta, která se maže na krajíčky čerstvého chleba nebo na opečené bagetky. I tak by se dala popsat paštika. Pokrm, který může být i luxusní delikatesou. V každém...

Máte rádi knedlíky?

Říká se, že jde o českou specialitu a opravdu jich umíme spoustu. Ale knedlíky vaří i naši sousedé. Takže, jestli stále děláte ty své osvědčené, co to takhle zkusit jinak?...

6 nápadů, co s přebytkem úrody

Také se vám urodila spousta zeleniny, kterou určitě hned nespotřebujete? Možností, co s ní udělat, aby vám vydržela do zimy, je několik. Omáčka nejen na těstoviny Pro přípravu...

Umíte pelmeně?

Když se řekne pelmeně, většina z nás si vybaví ruskou kuchyni. Rusové je totiž považují za své národní jídlo. Taštičky z nudlového těsta s masovou náplní ale mají i jiné...

Jsme rádi, že čtete naše časopisy

Patříte totiž mezi 2 300 000 čtenářů, kteří čtou některý z již více než 60 námi vydávaných titulů.
Těší nás, že vás časopisy RF Hobby baví a vážíme si vaší trvalé přízně!

Více o nás

Více o nás